Thursday, August 18, 2011

8 Posisi Seks Yang Popular, Puas & Nikmat

Pernahkah anda membaca buku Kamasutra bergambar? atau kalau kitab kuno yang dulu, ramai yang mencari untuk membeli buku Permata Yang Hilang?

Jika anda belum baca boleh dapatkan segera untuk update ilmu diranjang anda agar menjadi pria terhebat!

Dalam buku dan kitab melayu kuno, ada 6 cara atau 6 posisi seks yang boleh anda pelajari.
Terdapat banyak idea untuk posisi-posisi hubungan seks yang boleh anda terokai. Tetapi, antara banyak-banyak posisi seks yang diketahui, terdapat 6 posisi seks yang diminati oleh ramai cuople Melayu hari ni..

Jom, bersiap sedia untuk melayari bahtera... =)


1) Posisi Seks Missionary

Dalam posisi seks missionary, lelaki berada di atas, manakala perempuan berada di bawah. Posisi seks ini adalah posisi seks yang paling banyak di amalkan kerana sudah lumrah sifat lelaki untuk menjadi ketua atau memimpin. Jadi dalam posisi seks ini, lelaki mengetuai, dan “in control”. Posisi seks ini juga memudahkan lelaki memasukkan zakar ke dalam kemaluan pasangannya.

2) Posisi Seks “Woman on top”

Lawan bagi posisi seks misionari, dalam posisi ini, perempuan berada di atas dan lelaki berada di bawah. Perempuan yang akan memainkan peranan dan dalam posisi seks “Woman on Top” ini, perempuan dapat mencari posisi seks yang memberikan mereka kenikmatan yang sempurna.

3) Posisi Seks Mengiring Belakang

Dalam posisi seks mengiring ini, lelaki dan perempuan berada dalam keadaan mengiring. Lelaki akan mendatangi dengan memasukkan zakar ke dalam kemaluan perempuan dari belakang. Dalam posisi seks ini, tangan lelaki bebas untuk bermain dengan buah dada perempuan untuk memberikan kepuasan maksima kepada pasangannya.

4) Posisi Seks Mengiring Berhadapan

Posisi seks ini sama dengan posisi seks mengiring belakang, cuma dalam posisi seks ini, lelaki dan perempuan saling berhadapan. Posisi ini agak sukar jika zakar lelaki agak pendek, dan tidak dapat masuk sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.

5) Posisi Seks Duduk

Kebanyakkan lelaki menyukai posisi seks duduk ini kerana tubuh perempuan akan jelas kelihatan, terutama buah dada mereka. Posisi seks ini juga membolehkan pasangan saling rangkul merangkul dan bercumbu-cumbuan semasa melakukan hubungan seks.

7) Posisi Seks “Doggie”

Posisi seks doggie adalah posisi seks yang popular, bukan sahaja di Malaysia, tetapi di serata dunia. Dalam posisi ini, kemaluan perempuan menjadi ketat dan lelaki boleh memasukkan zakar sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.

8) Posisi Seks 69 (sbg cara fore-play)

Ini pula tak ramai yang suka kerana ini budaya barat. Tapi, kalau mencuba ada baiknya untuk mencari sesuatu yang baru. Fore-play (sesi pemanasan) adalah disarankan antara 30minit ke 60minit.

p.s: ini adalah pembacaan bg tujuan meningkatkan ilmu anda..


Anda SUKA...? JOM like!!

0 comments:

Post a Comment